Keramisch parket

 

Wat is keramisch parket? Keramisch parket is een tegelvloer met een houtlook vloer uiterlijk. Het lijkt dus op een vloer van hout maar is in werkelijkheid gemaakt van keramische vloertegels. Dit brengt voordelen met zich mee op het gebied van onder andere onderhoud, levensduur, hygiëne, kwaliteit en optimale rendement in combinatie met vloerverwarming.

Keramisch parket kleurstellingen

Doordat de vloertegels in vrijwel alle gewenste kleuren kunnen worden gemaakt kunt u unieke samenstellingen laten maken. Door het grote assortiment en verschillende soorten keramisch parket is er voor iedere smaak wel iets te vinden.

Keramisch parket met vloerverwarming

Vloerverwarming is een populaire en energiezuinige vorm van verwarming voor woonhuizen. Keramisch parket heeft als eigenschap de warmte goed door te kunnen geven. Door deze hoge efficiëntie van de keramische tegels is het een optimale combinatie. Met de warme uitstraling van hout en het hoogst mogelijke  rendement van vloerverwarming ontstaat een bijzonder sfeervol geheel.

Keramische vloertegels onderhoud

Keramische vloertegels zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. Door de eigenschappen van het keramiek zijn de tegels bestendig tegen vocht, krasbestendig en zeer hygiënisch. Keramische vloeren hebben hierdoor enorm goede eigenschappen voor een lange levensduur.