Keramische parket

A-kwaliteit keramische vloeren

Bent u opzoek naar een keramisch vloer? Wij voorzien al sinds 1994 jaar bedrijven en particulieren van keramisch parket. In onze showroom vindt u meer dan 700 verschillende soorten vloertegels! Keramische tegels houtlook is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen in populariteit. Een aantal redenen hiervoor:

Gemakkelijk in onderhoud; Hygiënisch en vuilafstotend
Modern & stijlvol
 Scherp geprijsd
 Keramisch parket / tegels zijn te combineren met vloerverwarming
Duurzame vloertegels – Krasvast & slijtvast

Keramisch parket is bijvoorbeeld leverbaar in onder andere de maten

15×60 – 15×90 – 15×100 – 22×100 – 13×80 – 20×80 – 22×80 – 21×84 – 18×118 – 23×110 – 20×120 – 30×120 – 25×150 – 20×170 – 30×170 – 40×170 – 26×180

keramisch parket
keramisch parket

Onze expertise en service maakt het verschil

Bij Tegelcity voorzien wij dagelijks nieuwe klanten van advies & vrijblijvende offerte’s voor keramisch parket. Wij verzorgen het gehele proces van A tot Z. De offerte van de door u gekozen vloer tot de plaatsing daarvan én een goede nazorg. Heeft u vragen of problemen na plaatsing? Wij helpen u meteen verder.

Visgraat motief d.m.v. keramisch parket en houtlook tegels

Wanneer mensen voor een visgraatmotief in huis kiezen, werd er vroeger vaak gekozen voor een vloer van hout. Hedendaags kiezen steeds meer mensen voor een visgraat motief op basis van houtlook keramische vloertegels. Keramisch parket en houtlook vloertegels hebben veel voordelen. Het hoogste rendement i.c.m vloerverwarming, makkelijk en hygiënisch in onderhoud, en daarnaast ook nog slijtvast. Al onze visgraat tegels zijn gerectificeerd (gezaagd), zodoende kunnen ze met een minimale voeg gelegd worden. De meest gangbare maten in visgraat vloeren plaatsen zijn:

10×6015×60 – 13×80 – 15×90 – 20×80 22×80 en 15×100.

Direct een offerte aanvragen via ons contactformulier

Liever telefonisch contact?
070 384 1923

keramische tegels houtlook

Afwerking Keramische Parket

De keramische parket tegels bestaan uit meerdere dunne keramische grondlagen. Het mengsel van de tegel bestaat onder andere uit zand en klei. Hierdoor zijn de keramische tegels sterk, hard, vuurbestendig & ook nog is hygiënisch.

Keramisch parket kleuren

Keramisch parket is leverbaar in verschillende kleuren, waaronder ook:

Grijs
Beige
Bruin
Gebroken wit
Havana

Wilt u een goed beeld van de kleuren op de tegels dan adviseren wij u altijd verschillende soorten keramisch parket in onze showroom te bekijken. Kleuren en foto’s op internet kunnen namelijk afwijken van de tegels in het echt. Tevens kunt u dan meteen de kwaliteit van de tegels goed beoordelen.

Verschillende afmetingen keramisch parket

De populaire keramische parket vloeren van Tegelcity zijn te verkrijgen in allerlei verschillende afmetingen. U kunt uw tegelvloer een uniek karakter geven door verschillende afmetingen te gebruiken.

Keramisch parket vloerverwarming

Normaal parket of laminaat is niet aan te raden als u uw vloer wil combineren met vloerverwarming. Wanneer u wel een houtlook wilt, en ook vloerverwarming wilt aanleggen zijn keramische houtlook tegels een perfecte keuze. Keramisch parket is namelijk goed te combineren. Ideaal voor in de winter & koudere maanden.

Bezoek onze vloertegel showroom in Den Haag

Wilt u uw keramische parket vloer online bestellen, of komt u liever toch nog even kijken voordat u uw definitieve keuze maakt? Onze showroom in Den Haag is eenvoudig te bereiken en voorzien van gratis parkeerplekken! U krijgt van ons gratis advies en een goede kop koffie. Wij helpen u graag verder!

Enkele tips voor het onderhoud van een keramisch parket

Het onderhoud van keramische parket vloeren is minimaal. Wel hebben wij een aantal tips voor het onderhouden hiervan. Wij adviseren u de keramische vloertegels alleen de reinigen met een pH-waarde lager dan 7. Het is essentieel om geen middelen met zuur te gebruiken voor het onderhouden van uw tegelvloer. Zuren kunnen uw tegels aantasten en permanent beschadigen.
Daarnaast is het van belang om middelen die oliën bevatten te vermijden, omdat dit zorgt voor een extra laag op de houtlook keramische tegels. Naast onderhoud met schoonmaakmiddelen adviseren wij om de houtlook vloertegels wekelijks te onderhouden met lauw water. Zo blijft uw vloer netjes en onbeschadigd.

Vraag meteen uw vrijblijvende offerte aan voor een keramisch parket op maat aan!

Naast keramisch parket voorzien wij ook in houtlook vloeren | betonlook tegels | hoogglans vloertegels

⭐ Waarom kiezen voor Tegelcity bij het laten leggen van keramische vloertegels?

Tegelcity is al sinds 1994 gespecialiseerd in de plaatsing van keramiscge vloertegels. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring om u juist te kunnen adviseren over uw droomvloer.

⭐ Hoe snel kan Tegelcity houtlook vloertegels komen laten plaatsen?

Na een akkoord op onze offerte kunnen deze vaak al enkele weken worden geplaatst. Op deze manier houden wij de wachttijden kort en de klanttevredenheid hoog!

⭐ Waar zijn jullie gevestigd?

Tegelcity is sinds het begin al gevestigd in Den Haag. In onze showroom heeft u keuze uit meer dan 700+ verschillende vloertegels. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Onze medewerkers helpen u graag verder!