Houtlook vloeren

Hoge kwaliteit houtlook tegelvloeren

De houtlook tegelvloer is vanwege het uitstekend geleide rendement een betere keuze dan een houten vloer. Dit omdat de warmte minder geleid onder hout als bij een stenen (houtlook) vloer. Alle goede eigenschappen van vloertegels gecombineerd met de uitstraling van een houten vloer. Een ideale combinatie met vloerverwarming, zeer slijtvast en geen onderhoud (schuren & lakken).
Er bestaan diverse breedtematen en lengtematen die uw vloer een eigentijdse en warme uitstraling geven (planken tot 200 cm).

 Onderhoudsvriendelijk / vrij
 Waterbestendig
 Onbeperkte variantie
 Duurzaam en slijtvast

houtlook vloertegels
houtlook vloeren

De kwaliteit van houtlook tegels

Tegelfabrikanten bedenken steeds meer verschillende & ontwerpen voor houtlook tegels gebaseerd op verschillende soorten hout. Houtlook vloertegels hebben tevens net zoals een echte houten vloer de voelbare groeven die daadwerkelijk het gevoel van houten planken simuleren. Zo kan de ruwe look van hout met de inrichting van uw woning tot in detail worden gecombineerd. 

Voordelen van keramische houtlook vloeren

Houtlook vloeren zijn keramisch. Keramiek brengt veel voordelen met zich mee. Naast het onderhoudsvriendelijke gebruik, kunt u deze vloer bijvoorbeeld goed combineren met vloerverwarming. Het rendement van keramiek is veel hoger dan een houten vloer of laminaat.

Houtlook vloeren zijn leverbaar in onder andere:

15×60 – 15×90 – 15×100 – 22×100 – 13×80 – 20×80 – 22×80 – 21×84 – 18×118 – 23×110 – 20×120 – 30×120 – 25×150 – 20×170 – 30×170 – 40×170 – 26×180

Keramische visgraat vloer

Bij Tegelcity voorzien wij dagelijks nieuwe klanten van advies & vrijblijvende offertes. Keramische visgraat vloeren blijven erg populair. Het mooie visgraat motief is blijvend in trek en erg modern. Wel zijn er factoren waar goed rekening mee moet worden gehouden.

Visgraat motief d.m.v. keramisch parket en houtlook tegels

Wanneer mensen voor een visgraatmotief tegelvloer in huis kiezen, werd er vroeger vaak gekozen voor een vloer van hout. Hedendaags kiezen steeds meer mensen voor een visgraat motief op basis van keramische vloertegels. Keramische visgraat heeft het hoogste rendement i.c.m. vloerverwarming. Is tevens makkelijk en hygiënisch in onderhoud, en daarnaast ook nog slijtvast. Al onze visgraat tegels zijn gerectificeerd (gezaagd), zodoende kunnen ze met een minimale voeg gelegd worden.

Keramische visgraat vloeren zijn bijvoorbeeld leverbaar in onder andere de maten

10×60 – 15×60 – 13×80 – 15×90 – 20×80 – 22×80 en 15×100.

houtlook tegelvloeren
keramische visgraat vloer

Opbouw Keramische visgraat vloer

Onze keramische visgraat vloeren bestaan uit meerdere dunne keramische grondlagen. Het mengsel van de tegel bestaat onder andere uit zand en klei. Hierdoor zijn de keramische visgraat motieven sterk, hard, vuurbestendig & ook nog is hygiënisch.

Keramische visgraat vloeren in verschillende kleuren

Keramische visgraat vloeren zijn leverbaar in verschillende kleuren, waaronder ook:

Grijs
Beige
Bruin
Gebroken wit
Havana

Wilt u een goed beeld van de kleuren op de tegels dan adviseren wij u altijd verschillende soorten keramische vloeren in onze showroom te bekijken. Kleuren en foto’s op internet kunnen namelijk afwijken van de vloertegels in het echt. Tevens kunt u dan meteen de kwaliteit van de tegels goed beoordelen.

Direct een offerte aanvragen via ons contactformulier

Liever telefonisch contact?
070 384 1923

Houtlook tegelvloeren i.c.m. vloerverwarming

Normale houtlook visgraat  of laminaat is niet aan te raden als u uw vloer wil combineren met vloerverwarming. Wanneer u wel een houtlook wilt, en ook vloerverwarming wilt aanleggen zijn keramische houtlook vloertegels een uitstekenden middenweg. Keramische visgraat vloeren zijn namelijk goed te combineren met vloerverwarming. Ideaal voor in de winter & koudere maanden.

Bekijk zelf onze houtlook tegelvloeren in Den Haag

Wilt u uw keramische visgraat vloer online bestellen, of komt u liever toch nog even kijken voordat u uw definitieve keuze maakt? Onze showroom in Den Haag is eenvoudig te bereiken en voorzien van gratis parkeerplekken! U krijgt van ons vrijblijvend advies en een goede kop koffie. Wij helpen u graag verder!

Enkele tips voor het onderhoud van een keramische visgraat vloer

Het onderhoud van keramische parket vloeren is minimaal. Wel hebben wij een aantal tips voor het onderhouden hiervan. Wij adviseren u de keramische vloertegels alleen de reinigen met een pH-waarde lager dan 7. Het is essentieel om geen middelen met zuur te gebruiken voor het onderhouden van uw tegelvloer. Zuren kunnen uw tegels aantasten en permanent beschadigen.
Daarnaast is het van belang om middelen die oliën bevatten te vermijden, omdat dit zorgt voor een extra laag op de houtlook keramische tegels. Naast onderhoud met schoonmaakmiddelen adviseren wij om de houtlook vloertegels wekelijks te onderhouden met lauw water. Zo blijft uw vloer netjes en onbeschadigd.

houtlook vloeren

Houtlook vloeren onder andere namen

Allemaal verschillende benamingen die staan voor deze unieke warme tegelvloer met houtlook, gecombineerd met de duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en optimale prijs – kwaliteit verhouding van keramische houtlook vloertegels. Bij Tegelcity vindt u een ruim en groot assortiment in allerlei lengtes, breedtes, kleuren, kleurcombinaties en afwerking.

Altijd A-merken en scherpe prijzen! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor deze nieuwe generatie vloeren. Met meer dan 26 jaar ervaring en een uitgebreide showroom onderscheiden wij ons van het gros. Daarnaast voorzien wij u altijd van vrijblijvend advies om de juiste keuze te maken op het gebied van houtlook of andere soorten vloeren.

Bekijk ook onze vloerverwarming!

Naast Houtlook vloeren voorzien wij ook in betonlook tegels keramisch parket | hoogglans vloertegels

⭐ Waarom kiezen voor Tegelcity bij het laten leggen van houtlook vloertegels?

Tegelcity is al sinds 1994 gespecialiseerd in de plaatsing van vloertegels en vloerverwarming. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring om u juist te kunnen adviseren over uw droomvloer.

⭐ Hoe snel kan Tegelcity houtlook vloertegels komen laten plaatsen?

Na een akkoord op onze offerte kunnen deze vaak al enkele weken worden geplaatst. Op deze manier houden wij de wachttijden kort en de klanttevredenheid hoog!

⭐ Waar zijn jullie gevestigd?

Tegelcity is sinds het begin al gevestigd in Den Haag. In onze showroom heeft u keuze uit meer dan 700+ verschillende vloertegels. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Onze medewerkers helpen u graag verder!