Houtlook vloeren

Hoge kwaliteit houtlook tegelvloeren

De houtlook tegelvloer is vanwege het uitstekend geleide rendement een betere keuze dan een houten vloer. Dit omdat de warmte minder geleid onder hout als bij een stenen (houtlook) vloer. Alle goede eigenschappen van vloertegels gecombineerd met de uitstraling van een houten vloer. Een ideale combinatie met vloerverwarming, zeer slijtvast en geen onderhoud (schuren & lakken).
Er bestaan diverse breedtematen en lengtematen die uw vloer een eigentijdse en warme uitstraling geven (planken tot 200 cm).

 Onderhoudsvriendelijk / vrij
✓ Waterbestendig
✓ Onbeperkte variantie
✓ Duurzaam en slijtvast

houtlook vloeren
houtlook vloeren

De kwaliteit van houtlook tegels

Tegelfabrikanten bedenken steeds meer verschillende & ontwerpen voor houtlook tegels gebaseerd op verschillende soorten hout. Houtlook vloertegels hebben tevens net zoals een echte houten vloer de voelbare groeven die daadwerkelijk het gevoel van houten planken simuleren. Zo kan de ruwe look van hout met de inrichting van uw woning tot in detail worden gecombineerd. 

Voordelen van keramische houtlook vloeren

Houtlook vloeren zijn keramisch. Keramiek brengt veel voordelen met zich mee. Naast het onderhoudsvriendelijke gebruik, kunt u deze vloer bijvoorbeeld goed combineren met vloerverwarming. Het rendement van keramiek is veel hoger dan een houten vloer of laminaat.

Houtlook vloeren zijn leverbaar in onder andere:

15×60 – 15×90 – 15×100 – 22×100 – 13×80 – 20×80 – 22×80 – 21×84 – 18×118 – 23×110 – 20×120 – 30×120 – 25×150 – 20×170 – 30×170 – 40×170 – 26×180

Direct een offerte aanvragen via ons contactformulier!

Liever telefonisch contact? 070 3841923

houtlook vloeren

Houtlook vloeren onder andere namen

Allemaal verschillende benamingen die staan voor deze unieke warme tegelvloer met houtlook, gecombineerd met de duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en optimale prijs – kwaliteit verhouding van keramische houtlook vloertegels. Bij Tegelcity vindt u een ruim en groot assortiment in allerlei lengtes, breedtes, kleuren, kleurcombinaties en afwerking.

Altijd A-merken en scherpe prijzen! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor deze nieuwe generatie vloeren. Met meer dan 26 jaar ervaring en een uitgebreide showroom onderscheiden wij ons van het gros. Daarnaast voorzien wij u altijd van vrijblijvend advies om de juiste keuze te maken op het gebied van houtlook of andere soorten vloeren.

Bekijk ook onze vloerverwarming!

Naast Houtlook vloeren voorzien wij ook in betonlook tegels keramisch parket | hoogglans vloertegels

⭐ Waarom kiezen voor Tegelcity bij het laten leggen van vloertegels?

Tegelcity is al sinds 1994 gespecialiseerd in de plaatsing van vloertegels en vloerverwarming. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring om u juist te kunnen adviseren over ook úw droomvloer

⭐ Hoe snel kan Tegelcity vloertegels komen laten plaatsen?

Na een akkoord op onze offerte kunnen deze vaak al enkele weken worden geplaatst. Op deze manier houden wij de wachttijden kort en de klanttevredenheid hoog!

⭐ Waar zijn jullie gevestigd?

Tegelcity is sinds het begin al gevestigd in Den Haag. In onze showroom heeft u keuze uit meer dan 700+ verschillende vloertegels. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Onze medewerkers helpen u graag verder!