Visgraat Vloertegels

A-kwaliteit visgraat vloeren

Visgraat vloeren zijn enorm in trek. De populariteit van dit tijdloze design wordt met de dag groter. Tegelcity is gespecialiseerd in visgraat vloertegels en het leggen daarvan. Naast de unieke look van visgraat vloertegels zijn ook de eigenschappen van de vloertegels zeer in trek. In onze showroom vindt u meer dan 700 verschillende soorten vloertegels!

Modern & stijlvol
 Scherp geprijsd
Duurzame vloertegels – Krasvast & slijtvast
Gemakkelijk in onderhoud; Hygiënisch en vuilafstotend
Visgraat keramische vloeren zijn eenvoudig te combineren met vloerverwarming en vloerkoeling

Meest gangbare maten vloertegels:

10×6015×60 – 13×80 – 15×90 – 20×80 22×80 en 15×100

JOS_Stucco Plaster_Grey 065x400 hout vloer
visgraat vloeren

Onze expertise en service maakt het verschil bij aanschaf van een visgraat vloer

Bij Tegelcity voorzien wij dagelijks nieuwe klanten van advies & vrijblijvende offertes voor visgraat vloertegels. Wij verzorgen het gehele proces van A tot Z. De offerte van de door u gekozen vloer tot de plaatsing daarvan én een goede nazorg. Heeft u vragen of problemen na plaatsing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Visgraat vloertegels zijn razend populair

Wanneer mensen voor een visgraatmotief in huis kiezen, werd er vroeger vaak gekozen voor een vloer van hout. Hedendaags kiezen steeds meer mensen voor een visgraat motief op basis van keramische vloertegels. Keramisch parket en houtlook vloertegels hebben veel voordelen. Het hoogste rendement in combinatie met vloerverwarming, makkelijk en hygiënisch in onderhoud, en daarnaast ook nog slijtvast. Al onze visgraat tegels zijn gerectificeerd (gezaagd), zodoende kunnen ze met een minimale voeg gelegd worden.

Direct een offerte aanvragen via ons contactformulier

Liever telefonisch contact?
070 384 1923

Wat is een visgraat vloer nou eigenlijk?

Een visgraat vloer is een vloer waarbij de planken loodrecht op elkaar worden gelegd. Door deze manier van tegels leggen ontstaat er een patroon dat dus vergelijkbaar is met het visgraat motief. Vroeger werd deze manier van vloeren leggen gebruikt in woningen zoals herenhuizen. Hier komt dan ook het luxe imago vandaan. Een patroon dat lijkt op een traditionele visgraat vloer is de Hongaarse punt. Hierbij zijn de planken aan het uiteinde afgezaagd waardoor er een ander beeld ontstaat.

Visgraat vloertegels kleuren

Visgraat vloeren zijn leverbaar in verschillende kleuren, waaronder ook:

Grijs
Beige
Bruin
Gebroken wit
Havana

Wilt u een goed beeld van de kleuren op de tegels dan adviseren wij u altijd verschillende soorten keramische vloertegels in onze showroom te bekijken. Kleuren en foto’s op internet kunnen namelijk afwijken van de tegels in het echt. Tevens kunt u dan meteen de kwaliteit van de vloertegels goed beoordelen.

Verschillende afmetingen visgraat vloertegels

De populaire visgraat vloeren van Tegelcity zijn te verkrijgen in allerlei verschillende afmetingen. U kunt uw tegelvloer een uniek karakter geven door verschillende afmetingen te gebruiken. Uiteraard kunnen wij u hiermee helpen

Visgraat vloertegels met vloerverwarming

Normaal parket of laminaat is niet aan te raden als u uw vloer wil combineren met vloerverwarming. Wanneer u wel een visgraat vloer wil laten leggen en ook vloerverwarming wilt aanleggen zijn keramische houtlook tegels een perfecte keuze. Keramisch parket is namelijk goed te combineren. Ideaal voor in de winter & koudere maanden.

Bezoek onze vloertegel showroom in Den Haag

Wilt u uw keramische parket vloer online bestellen, of komt u liever toch nog even kijken voordat u uw definitieve keuze maakt? Onze showroom in Den Haag is eenvoudig te bereiken en voorzien van gratis parkeerplekken! U krijgt van ons gratis advies en een goede kop koffie. Wij helpen u graag verder!

Enkele tips voor het onderhoud van een visgraat houtlook vloer

Het onderhoud van visgraat houtlook vloeren is minimaal. Wel hebben wij een aantal tips voor het onderhouden hiervan. Wij adviseren u de keramische vloertegels alleen de reinigen met een pH-waarde lager dan 7. Het is essentieel om geen middelen met zuur te gebruiken voor het onderhouden van uw tegelvloer. Zuren kunnen uw tegels aantasten en permanent beschadigen.
Daarnaast is het van belang om middelen die oliën bevatten te vermijden, omdat dit zorgt voor een extra laag op de visgraat vloeren. Naast onderhoud met schoonmaakmiddelen adviseren wij om de houtlook vloertegels wekelijks te onderhouden met lauw water. Zo blijft uw vloer netjes en onbeschadigd.

Naast visgraat vloeren voorzien wij ook in:

Vloerverwarming | Keramisch parket | houtlook vloeren | Hoogglans vloeren | betonlook tegels

⭐ Waarom kiezen voor Tegelcity bij het laten leggen van visgraat vloertegels?

Tegelcity is al sinds 1994 gespecialiseerd in de plaatsing van visgraat vloertegels. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring om u juist te kunnen adviseren over uw droomvloer.

⭐ Hoe snel kan Tegelcity visgraat vloertegels komen laten plaatsen?

Na een akkoord op onze offerte kunnen deze vaak al enkele weken worden geplaatst. Op deze manier houden wij de wachttijden kort en de klanttevredenheid hoog!

⭐ Waar zijn jullie gevestigd?

Tegelcity is sinds het begin al gevestigd in Den Haag. In onze showroom heeft u keuze uit meer dan 700+ verschillende vloertegels. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Onze medewerkers helpen u graag verder!