Vloertegels kopen

Vloertegels van Tegelcity

Bij tegelcity vindt u een ruim assortiment van vloertegels! Vloertegels kopen kan een lastige opgave zijn, helemaal als unieke vloertegels zoekt voor uw ideale woning of pand. Tegelcity heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van vloertegels en alle toebehoren daarvan. Wij voorzien u graag van een scherpe offerte op maat. Vloertegels kopen doet u snel en eenvoudig bij Tegelcity! In onze Showroom in Den Haag

(Slechts op 45 minuten afstand van Amsterdam en 20 vanaf Rotterdam) hebben wij meer dan 700 verschillende soorten vloertegels waar u uit kunt kiezen. Hebben wij een bepaald model of type vloertegel niet op voorraad, dan kunnen wij deze vaak alsnog zonder lange levertijd aan u leveren zonder additionele kosten.

vloertegels kopen
vloertegels kopen

Hoge kwaliteit vloertegels kopen loont

Wij leveren alleen de allerhoogste kwaliteit vloertegels tegen zeer concurrerende prijzen. Niet alleen voorzien wij u van de beste vloertegels om te kopen maar ook van uitstekende garantie en zekerheid van uw aankoop.

Vloertegels zijn leverbaar in onder andere de volgende dimensies

60×60 – 75×75 – 80×80 – 90×90 

Diverse kleuren en maten tegelvloeren

Bent u opzoek naar naar vloertegels, dan zult u waarschijnlijk merken dat het aanbod enorm is. Talloze kleuren, motieven, formaten en combinaties. Bent u opzoek naar een “clean look” of wilt u keramische houtlook / parket? Natuursteen of betonlook? Wij bieden u meer dan 700 verschillende vloertegels in onze showroom! Gratis parkeren & persoonlijk advies!

Direct een offerte aanvragen via ons contactformulier

Liever telefonisch contact?
070 384 1923

vloertegels kopen

Scherpe prijzen

Er zijn vloertegels te koop in alle prijscategorieën. Tegels van natuursteen zijn meestal duurder dan bijvoorbeeld keramische tegels. Maar binnen deze 2 tegelsoorten variëren de prijzen sterk. Als u verschillende aanbieders gaat vergelijken, zult u dat direct merken. Voor kwalitatief goede vloertegels tegen scherpe prijzen gaat u naar Tegelcity! Wij hebben een groot assortiment in verschillenden kleuren en maten.

Waarom vloertegels kopen bij Tegelcity?

Topmerken vloertegels kopen tegen scherpe prijzen
Meer vierkante meter meer korting
Gratis gelegd vanaf 25m²
Onderhoudsvriendelijke vloertegels
Intensief te gebruiken
Duurzaam

Eenvoudig vloertegels kopen bij Tegelcity

Gratis parkeren voor onze showroom
Centraal gelegen in Den Haag
Vrijblijvend en persoonlijk advies
Open offerte met alle kosten gespecificeerd

Voordat u uw vloertegels koopt worden deze door ons getest

Zijn de vloertegels recht
Zijn de vloertegels maatvast
Is de toplaag onbeschadigd

Vloertegels – Slijtvastheid & hardheid

Al onze vloertegels uit het assortiment zijn van de hoogste hardheid en slijtvastheid. Deze eigenschappen worden gebruikelijk gemeten op een schaal van 1 tot 5. Al onze tegelvloeren beschikken over de categorie 5. Zowel op het gebied van hardheid als slijtvastheid. Dit betekend dat deze vloertegels zeer geschikt zijn voor gebruik in ruimtes waar veel wordt gelopen. De vloertegels kunnen dus bijvoorbeeld in een drukbezochte showroom worden gelegd zonder dat deze daar kapot van gaan. Daarnaast worden de vloertegels uiteraard vaak gebruikt voor woningen. Zelfs met rennende en spelende kinderen blijft uw vloer de eigenschappen behouden.

Bezoek onze vloertegel showroom in Den Haag

Wilt u vloertegels kopen & online bestellen? of komt u liever toch nog even kijken voordat u uw definitieve keuze maakt? Onze showroom in Den Haag is eenvoudig te bereiken en voorzien van gratis parkeerplekken! U krijgt van ons gratis advies en een goede kop koffie. Wij helpen u graag verder!

Veel gekochte vloertegel soorten

Keramisch parket
Houtlook tegels
Betonlook tegels

Vraag meteen uw vrijblijvende offerte aan voor een keramische houtlook tegelvloer op maat aan!

Vloertegels kopen bij Tegelcity

Vloertegels kopen bij Tegelcity, Al sinds 1994 helpen wij consumenten en zakelijke klanten aan nieuwe vloertegels. Wij onderscheiden onszelf door onze mate van persoonlijk advies, scherpe prijzen, snelle levertijden, uitstekende garantie & een groot en uitgebreid assortiment. Wij helpen u graag aan uw droomvloer. Verder voorzien wij u van alle informatie en do’s en don’ts. Met klanten strijkend van Groningen tot Maastricht & Middelburg tot Winterswijk zijn onze tegelzetters overal te vinden. Voor ons telt maar één ding, en dat is een tevreden klant. Een eindresultaat om trots op te zijn.