Houtlook Vloeren

Houtlook vloeren zijn keramische vloertegels met de uitstraling van een houten vloer. Door de innovatie op het gebied van keramische vloertegels zijn deze houtlook keramische vloeren niet meer te onderscheiden van echt hout. Hierdoor zijn bijvoorbeeld keramische visgraat vloeren tevens erg populair geworden.

Onderhoudsvriendelijke vloertegels

Houtlook keramische vloertegels zijn zo goed als onderhoudsvrij. Deze type tegelvloeren zijn vrijwel onverwoestbaar en eenvoudig af te nemen wanneer deze vuil zijn. De houtlook vloertegels hebben een bijzonder lange levensduur.

Populariteit houtlook visgraat vloeren

Visgraat houtlook vloeren zijn uitermate populair. Een echte houten vloer brengt veel onderhoud met zich mee. Ook zijn de eigenschappen van hout veel minder aantrekkelijk van die van keramische tegels. Doordat een keramische houtlook visgraat vloer op vrijwel alle vlakken meer voordelen heeft dan een houten vloer is het logisch dat de populariteit zo is toegenomen. Niet alleen op het gebied van onderhoud maar ook de efficiëntie van vloerverwarming en levensduur zijn houtlook vloeren de absolute winnaar.

Hongaarse punt houtlook

Naast visgraat is ook de Hongaarse punt enorm populair. Een Hongaarse punt vloer wordt vaak vergeleken met een visgraatvloer maar is in sommige opzichten toch net even wat anders. De Hongaarse punt kan zowel elegant als klassieke eigenschappen vertonen. Hierdoor kan een Hongaarse punt op allerlei soorten manieren worden toegepast

Vloerverwarming en keramische houtlook vloeren

Vloerverwarming en keramische houtlook vloeren gaan hand in hand. Door de eigenschappen van het keramiek zijn deze tegens ontzettend efficiënt in het doorgeven van de warmte. Vloerverwarming is daardoor ook een erg goede manier om uw huis warm te stoken.

Met de warme uitstraling van hout en hoogste rendement gecombineerd met vloerverwarming bespaart u aanzienlijk in de energiekosten.