Betonlook Vloertegels

Een ideale vloerafwerking als u voor de stoere, industriële uitstraling van beton wilt kiezen. Vloertegels in betonlook uitvoeringen hebben vele voordelen dit in vergelijking met woonbeton. Vloertegels in betonlook heeft als groot voordeel dat het risico op scheuren wordt voorkomen in vergelijk met woonbeton. Beton zelf kan als gevolg van vocht of temperatuurverschillen scheurvorming vertonen. Verder zijn betonlook vloertegels onderhoudsvrij , zeer hygiënisch, kras-en stoot bestendig. Omdat keramische vloertegels in betonlook niet poreus zijn kan vuil niet in de tegel trekken in tegenstelling tot woonbeton. De uitstraling die u met betonlook vloertegels kan bewerkstelligen kunt u vaak terugzien in loften in de grote steden. Andere veelvoorkomende soorten vloeren zijn onder andere keramisch parket en houtlook vloertegels.

Betonlook vloertegels eigenschappen

Betonlook vloertegels zijn kwalitatief hoogstaande vloertegels. Deze betonlook vloertegels voor te vinden voor scherpe prijzen en zijn in verschillende formaten leverbaar. Als voorbeeld, ons eigen assortiment bestaat uit een zeer ruime keuze betonlooks in diverse kleuren ,nuances, en formaten. Betonlook tegels hebben de eigenschap door de ‘vegen’ en ‘strepen’ die zijn verwerkt in de tegels een industriële uitstraling te creëren. Grote vloertegels met een betonlook kunnen met  een hele smalle voeg worden gelegd. Hierdoor ontstaat een strakke en keramische industriële vloer met een stoere en moderne uitstraling. Optisch geeft een groot formaat vloertegel betonlook een ruimtelijk effect omdat er met een smalle voeg kan worden gewerkt. Betonlook vloertegels passen in elk interieur en zijn onderhoudsvrij en bijzonder duurzaam.

Vloerverwarming met betonlook vloertegels

Vele nieuwbouwprojecten worden hedendaags opgeleverd met vloerverwarming aangebracht als hoofdverwarming. De reden dat nieuwbouw projecten met vloerverwarming worden opgeleverd is de energiezuinigheid. In combinatie met keramische vloertegels in betonlook haalt u het hoogst haalbare rendement en bespaart u aanzienlijk op de stookkosten. Keramische vloertegels geleiden de warmte optimaal en in de zomermaanden kunt u het zelfs als vloerkoeling gebruiken indien mogelijk. Kortom is dit de best mogelijke combinatie en wordt dit bij een bezoek aan de showroom met persoonlijke aandacht uitgebreid aan u uitgelegd.