Hoogglans en gepolijste vloertegels

Hoge kwaliteit hoogglans en gepolijste vloertegels tegen een scherpe prijs

Hoogglans vloertegels winnen in populariteit. Door de steeds betere kwaliteit van dit type vloertegel blijft de glans beter behouden. Onze hoogglans vloertegels (ook wel gepolijste vloertegels) zijn daarnaast slijtvast en beschikken over een uitstekende hardheid. Alleen de beste hoogglans tegels vindt u terug in ons assortiment! 

Laat je inspireren, kom langs in onze showroom waar u uit meer dan 700 verschillende soorten tegels kan kiezen!
Of u nou opzoek bent naar rustige vloerlook, modern, of juist industrieel. Wij maken het graag voor u mogelijk!

hoogglans vloertegels
hoogglans vloertegels

De voordelen van hoogglans vloertegels bij Tegelcity

Kwalitatieve tegels tegen een scherpe prijs
Scherp geprijsde offerte binnen 24 uur
Persoonlijk advies en service
Extra korting op meer vierkante meters
 Beschikbaar in allerlei soorten en maten

Hoogglans tegels zijn leverbaar in onder andere:

40×80 – 60×120 – 60×60 – 75×75 – 80×80 – 90×90

Direct een offerte aanvragen via ons contactformulier

Liever telefonisch contact?
070 384 1923

hoogglans vloertegels

Over onze dienstverlening & hoogglans vloertegels

Onze vloertegels staan voor uitstekende garantie en kwaliteit. Kiezen voor Tegelcity is kiezen voor zekerheid. Wij werken met veel plezier en vertrouwen voor onze klanten, en realiseren ook graag uw vloertegel ontwerpen en plaatsingen. Wanneer u over gaat tot plaatsing van hoogglans vloertegels verwelkomen wij u maar al te graag in onze showroom om alle ins en outs door te spreken voor uw droomvloer. Meer informatie over hoogglans tegelvloeren en gepolijste tegelvloeren kunt u hier vinden.

Neem een kijkje in onze showroom

In onze showroom bieden wij meer dan 700+ verschillende vloertegels. Zo krijgt u een goede impressie van de verschillende mogelijkheden die wij te bieden hebben. Onze adviseurs helpen u graag verder en voorzien u direct van een offerte! Onze showroom in Den Haag is 5 dagen per week geopend. Daarnaast kunt u voor de deur, gratis parkeren! En uiteraard voorzien wij u van een goede kop koffie.

Aankoop adviezen voor het kopen van hoogglans en gepolijste vloertegels

Het uitzoeken van een tegelvloer kan een behoorlijke opgave zijn. Er komen veel aspecten kijken bij het kiezen van de juiste vloertegel.

Afmetingen vloertegels

Het is belangrijk dat u voor het bezoek aan een showroom al een goede indicatie heeft hoeveel vierkante meter vloertegels u nodig heeft. In onze showroom vindt u diverse afmetingen vloertegels.

Snijverlies

In onze offerte houden wij al rekening met het snijverlies. Zo hoeft u zich hier zelf geen zorgen over te maken. Daarnaast verwerken wij alle aditionele kosten in onze offertes zodat u niet voor onverwachtse verrassingen komt te staan!

Verschillende kleuren hoogglans vloeren

Hoogglans of ook wel gepolijste vloeren zijn leverbaar in veel kleuren. Denk hierbij aan onder andere: 
Antraciet, wit, grijs, bruin, beige

Neem contact op en vraag direct een offerte aan! Bij Tegelcity helpen wij u graag verder aan úw perfecte vloer.
Met meer dan 26+ jaar ervaring weten wij wat er voor nodig is om een look echt te laten slagen. Naast hoogglans vloertegels voorzien wij ook in 
Houtlook vloeren, 
Keramisch parket, Betonlook tegels

Waarom kiezen voor Hoogglans vloertegels?

Hoogglans vloertegels zijn robuuste en veelal onderhoudsvrije vloertegels. Door een uitstekende garantie en hoog rendement bij vloerverwarming zijn deze erg in trek.

Waarom kiezen voor Tegelcity?

Tegelcity is gespecialiseerd in onder andere hoogglans vloertegels. Wij staan voor kwaliteit en een goede service. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies in onze winkel.

Welke formaten hoogglans vloertegels zijn er leverbaar?

Hoogglans vloertegels zijn leverbaar in onder andere: 40×80 – 60×120 – 60×60 – 75×75 – 80×80 – 90×90. Dit zijn de meest voorkomende maten. Bent u opzoek naar een speciale maat? Neem gerust contact met ons op.