Legservice voor vloertegels

Vloertegels inclusief leggen

Naast het leveren van de vloertegels voorzien wij ook in het leggen van tegelvloeren. Onze vloerenleggers rijden heel Nederland op en af om bij onze klanten vloeren te plaatsen. Of u nou in Den Haag of Maastricht opzoek bent naar een nieuwe vloer, wij voorzien in hoog kwalitatieve vloeren en een goede garantie. Tevens kunt u bij ons terecht voor vloerverwarming, én de plaatsing daarvan.

Professionele plaatsing
Snel en scherp geprijsd
 Allerlei soorten vloertegels
Duurzaam, krasvast & slijtvast

Onze tegelvloeren zijn leverbaar in onder andere de maten

15×60 – 15×90 – 15×100 – 22×100 – 13×80 – 20×80 – 22×80 – 21×84 – 18×118 – 23×110 – 20×120 – 30×120 – 25×150 – 20×170 – 30×170 – 40×170 – 26×180 – 60×60 – 75×75 – 80×80 – 90×90 

Vloertegels inclusief leggen tegen scherpe tarieven

Wij bieden vloertegels tegen scherpe prijzen, inclusief de service van het aanleggen van de vloertegels. Wij bieden complete actiepakketten vloertegels inclusief het leggen aan. Wilt u ook vloerverwarming onder de tegels laten plaatsen? Ook dat is dus eenvoudig te realiseren via Tegelcity

vloertegels inclusief leggen

Onze maandaanbiedingen

vloertegel aanbieding
vloertegels inclusief leggen

Wij leveren en leggen onder andere de volgende vloertegels

Betonlook tegels

Houtlook tegels

Keramisch parket

Hoogglans tegels

Keramische tegels

Visgraat tegels

Gepolijste tegels

Wilt u een goed beeld van de kleuren op de tegels dan adviseren wij u altijd verschillende soorten vloeren in onze showroom te bekijken. Kleuren en foto’s op internet kunnen namelijk afwijken van de tegels in het echt. Tevens kunt u dan meteen de kwaliteit van de tegels goed beoordelen.

Verschillende afmetingen

De populaire vloeren van Tegelcity zijn te verkrijgen in allerlei verschillende afmetingen. U kunt uw tegelvloer een uniek karakter geven door verschillende afmetingen te gebruiken.

Voerverwarming

Normaal parket of laminaat is niet aan te raden als u uw vloer wil combineren met vloerverwarming. Wanneer u wel een houtlook wilt, en ook vloerverwarming wilt aanleggen zijn keramische houtlook tegels een perfecte keuze. Keramisch parket is namelijk goed te combineren. Ideaal voor in de winter & koudere maanden.

Bezoek onze vloertegel showroom in Den Haag

Wilt u uw een vloer online bestellen, of komt u liever toch nog even kijken voordat u uw definitieve keuze maakt? Onze showroom in Den Haag is eenvoudig te bereiken en voorzien van parkeerplekken dichtbij onze showroom! U krijgt van ons gratis advies en een goede kop koffie. Wij helpen u graag verder!

Het laten leggen van úw tegelvloer – snelle en professionele plaatsing

Onze vloerenleggers leggen vloeren door heel Nederland. Of u nou opzoek bent naar een visgraat vloertegels in Rotterdam, een keramisch parket in Amsterdam of een hoogglans vloertegels in Arnhem, wij staan garant voor kwaliteit!

Vraag meteen uw vrijblijvende offerte aan voor een keramisch parket op maat aan!

⭐ Waarom kiezen voor Tegelcity bij het laten leggen van vloertegels?

Tegelcity is al sinds 1994 gespecialiseerd in de plaatsing van vloertegels en vloerverwarming. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring om u juist te kunnen adviseren over ook úw droomvloer

⭐ Hoe snel kan Tegelcity vloertegels komen laten plaatsen?

Na een akkoord op onze offerte kunnen deze vaak al enkele weken worden geplaatst. Op deze manier houden wij de wachttijden kort en de klanttevredenheid hoog!

⭐ Waar zijn jullie gevestigd?

Tegelcity is sinds het begin al gevestigd in Den Haag. In onze showroom heeft u keuze uit meer dan 700+ verschillende vloertegels. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Onze medewerkers helpen u graag verder!