Tegelvloeren bij Tegelcity


Tegelvloeren van kwaliteit met een goede service

Ontdek bij Tegelcity de voordelen van onze hoge kwaliteit vloeren en service. Wij zijn als kleinere partij afhankelijk van onze terugkerende klanten. Mede daarom is onze service ons paradepaardje.

Bij ons bent u verzekerd van een scherpe prijs en vloertegels van de allerhoogste kwaliteit. Wij verzorgen het gehele traject met veel passie en enthousiasme!  

 Parkeren voor de deur
 
Keuze uit meer dan 700+ verschillende vloeren
 Opstellen van de offerte met de door u gewenste specificaties
 Het betegelen van uw vloer.
 Natuurlijk tegen de beste tarieven!
Legservice door onze tegelzetters voor zowel vloeren als vloerverwarming

Vraag een vrijblijvende offerte of vergelijkingscheck bij ons op en zie zelf het verschil onderaan de streep.
 

tegelvloeren
tegelvloer laten plaatsen

De voordelen van Tegelcity

Kwalitatieve tegels tegen een scherpe prijs
Scherp geprijsde offerte binnen 24 uur
Persoonlijk advies en service
Extra korting op meer vierkante meters
 Beschikbaar in allerlei soorten en maten

Uitgebreide expertise op het gebied van tegelvloeren

Met ervaring sinds 1994 jaar ervaring weten wij wat er benodigd is om de juiste tegelvloer in huis te halen. Door het gebruik van onze distributiepartners in het buitenland kunnen wij tegen de scherpste prijzen onze tegelvloeren aanbieden. Door eigen vloertegels voorraad en snelle levering kunnen wij zo efficiënt en snel mogelijk overgaan tot de plaatsing van uw droom vloertegels!

Direct een offerte aanvragen via ons contactformulier

Liever telefonisch contact?
070 384 1923

hoogglans vloertegels

Over onze dienstverlening

Onze vloertegels staan voor uitstekende garantie en kwaliteit. Kiezen voor Tegelcity is kiezen voor zekerheid. Wij werken met veel plezier en vertrouwen voor onze klanten, en realiseren ook graag uw vloertegel ontwerpen en plaatsingen. Wanneer u over gaat tot plaatsing van onze vloertegels verwelkomen wij u maar al te graag in onze showroom om alle ins en outs door te spreken over uw droomvloer.

Neem een kijkje in onze tegelvloeren showroom

In onze showroom bieden wij meer dan 700+ verschillende vloertegels. Zo krijgt u een goede impressie van de verschillende mogelijkheden die wij te bieden hebben. Onze adviseurs helpen u graag verder en voorzien u direct van een offerte! Onze showroom in Den Haag is 4 dagen per week geopend. Daarnaast kunt u dichtbij parkeren. En uiteraard voorzien wij u van een goede kop koffie.

 

Overwegingen bij keuze tussen tegelvloeren en PVC

Materiaalsamenstelling:
Bij het selecteren van een vloer is het essentieel om de gebruikte materialen te overwegen. Terwijl PVC vloeren chemische stoffen kunnen bevatten die allergische reacties kunnen veroorzaken bij gevoelige individuen, worden tegels van keramiek, natuursteen en porselein vervaardigd uit natuurlijke materialen die algemeen als veilig en niet-reactief worden beschouwd.

Gemak van Onderhoud:
Het gemak van schoonmaken is een belangrijke factor bij het kiezen van een tegelvloer. Vloertegels, met hun niet-poreuze oppervlak, zijn vaak gemakkelijker te onderhouden en schoon te houden in vergelijking met de inherent poreuze aard van PVC vloeren, vooral wanneer deze beschadigd zijn.

Allergie Overwegingen en Luchtkwaliteit:
De kwaliteit van de lucht die we binnenshuis inademen is cruciaal. Voor mensen met allergieën is het geruststellend te weten dat vloertegels, met name keramische, hypoallergeen zijn en kunnen bijdragen aan een gezondere luchtkwaliteit binnenshuis, in tegenstelling tot bijvoorbeeld tapijt.

Duurzaamheid en Efficiëntie:
De levensduur van vloertegels is niet alleen kosteneffectief maar ook milieuvriendelijk. Tegels staan bekend om hun duurzaamheid, wat de noodzaak voor frequente vervangingen vermindert. De warmteretentie-eigenschappen van vloertegels kunnen bijdragen aan energiebesparingen door warmte vast te houden in de winter en een verkoelend effect te bieden in de zomer.

Thermisch Comfort:
Als het gaat om warmte en comfort onder de voeten, zijn vloertegels een uitstekende keuze, vooral met vloerverwarmingssystemen. Ze behouden warmte enorm efficiënt. Daarentegen houden bijvoorbeeld PVC vloeren zoals laminaat niet zo effectief warmte vast.

Kortom, vloertegels bieden niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar ook een scala aan praktische voordelen, waardoor ze een slimme keuze zijn voor een gezonde, stijlvolle en duurzame leefruimte. Omarm vloertegels voor hun harmonieuze combinatie van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid.

Tegelvloer Schoonmaakadvies:

Als schoonmaak tip willen wij u nog meegeven om de vloer de dag na het voegen eerst met een droge doek op te wrijven.
Hierna met warm water en schoonmaakazijn uw vloer te reinigen zodat hij goed vetvrij wordt (dit bespaart u in de toekomst veel aantrekkend vuil bij het gebruik van de vloer). Dit het liefst gedeelte voor gedeelte waarbij het belangrijk is om uw water helder te houden zodat u niet vies schoonmaakwater gaat verspreiden. Een niet volledig verwijderde voegmortelwaas kan de oorzaak zijn van hardnekkig aanhechtend vuil in het dagelijks gebruik. Het grondig verwijderen van deze waas bevordert derhalve de onderhoudsvriendelijkheid van de tegelvloer met instandhouding van het oorspronkelijke uiterlijk.

Tegelvloeren van Tegelcity – Meer dan alleen een tegelvloer kopen

Tegelcity bestaat al sinds 1994. Ons bestaansrecht komt voort uit onze service, scherpe prijs en expertise op het gebied van tegelvloeren. Er zijn in Nederland ontzettend veel bedrijven die tegelvloeren kunnen leveren, waarom dan kiezen voor Tegelcity? Wij zijn als kleinschalige organisatie afhankelijk van onze klantrecensies, goede naam en service. Daarom doen wij er alles aan om de aanleg van uw tegelvloer zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Heeft u vragen, klachten of wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Uw tevredenheid is namelijk onze reclame boodschap. U bent welkom in onze showroom voor geheel vrijblijvend tegelvloeren advies en een scherp geprijsde vloertegel offerte! Wij leggen u graag alle do’s en dont’s uit over visgraat tegelvloeren, houtlook, betonlook en ga zo maar verder.

⭐ Waarom Kiezen voor Tegelcity als tegelvloer leverancier?

Tegelcity levert en plaatst tegelvloeren voor heel zakelijk en particulier Nederland. Onze producten zijn in de verste uithoeken van het land te vinden. Al sinds 1994 voorzien wij in de plaatsing en levering van tegelvloeren en vloerverwarming.

⭐ Welke soort tegelvloeren levert Tegelcity?

Tegelcity levert allerlei soorten vloeren. De meest voorkomende daarin zijn hoogglans vloertegels, keramisch parket, houtlook vloertegels en betonlook tegels. Deze tegels zijn vrijwel onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur. Daarnaast zijn de tegels krasbestendig.

⭐Hoe kan ik een offerte ontvangen voor een tegelvloer?

Via de mail of in onze winkel in persoon. Als u al een idee heeft welke tegels u wilt kunnen wij helpen bij de keuze van het juiste merk en de juiste prijs. Heeft u nog geen idee? Dan helpen onze medewerkers u in de winkel aan inspiratie door middel van onze 700+ verschillende tegelvoeren!