Keramische Tegels Houtlook

Keramische Tegels Houtlook Aanschaffen

Bent u opzoek naar keramische tegels houtlook? Wij voorzien al meer dan 25 jaar bedrijven en particulieren van vloertegels. In onze showroom vindt u meer dan 700 verschillende soorten vloertegels! Keramische tegels houtlook is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen in populariteit. Een aantal redenen hiervoor:

Gemakkelijk in onderhoud; Hygiënisch en vuilafstotend
Modern & stijlvol
✓ Scherp geprijsd
✓ Keramische houtlook tegels zijn te combineren met vloerverwarming
Duurzame vloertegels – Krasvast & slijtvast

vloertegels rotterdam

Direct uw vloertegels offerte aanvragen!
Liever telefonisch contact? 070 3841923

OFFERTE AANVRAGEN

Keramische tegels zijn leverbaar in onder andere de maten

15×60 – 15×90 – 15×100 – 22×100 – 13×80 – 20×80 – 22×80 – 21×84 – 18×118 – 23×110 – 20×120 – 30×120 – 25×150 – 20×170 – 30×170 – 40×170 – 26×180 – 60×60 – 75×75 – 80×80 – 90×90 


Bij Tegelcity voorzien wij dagelijks nieuwe klanten van advies & vrijblijvende offerte’s voor keramische tegels. Niet alleen houtlook komt veel voorbij maar ook keramische tegels betoonlook  vloeren. Betonlook is naast keramische vloertegels houtlook een enorme hardloper.

Afwerking Keramische Tegels

De keramische tegels bestaan uit meerdere dunne keramische grondlagen. Het mengsel van de tegel bestaat onder andere uit zand en klei. Hierdoor zijn de keramische tegels sterk, hard, vuurbestendig & ook nog is hygiënisch.

Keramische vloertegels kleuren

Keramische houtlook tegels zijn leverbaar in verschillende kleuren, waaronder ook:

Grijs

Beige

Bruin

Gebroken wit

Havana

Wilt u een goed beeld van de kleuren op de tegels dan adviseren wij u altijd de keramische vloertegels in onze showroom te bekijken. Kleuren en foto’s op internet kunnen namelijk afwijken van de tegels in het echt. Tevens kunt u dan meteen de kwaliteit van de tegels goed beoordelen.

vloertegels rotterdam
vloertegels rotterdam

Verschillende afmetingen keramische tegels houtlook

De populaire houtlook tegels van Tegelcity zijn te verkrijgen in allerlei verschillende afmetingen. U kunt uw tegelvloer een uniek karakter geven door verschillende afmetingen te gebruiken.

Keramische houtlook tegels vloerverwarming

Parket of laminaat zijn niet aan te raden als u uw vloer wil combineren met vloerverwarming. Wanneer u wel een houtlook wilt, en ook vloerverwarming wilt aanleggen zijn keramische houtlook tegels een perfecte keuze. Keramische houtlook vloertegels zijn namelijk goed te combineren. Ideaal voor in de winter & koudere maanden.

Bezoek onze vloertegel showroom in Den Haag

Wilt u uw houtlook vloer online bestellen, of komt u liever toch nog even kijken voordat u uw definitieve keuze maakt? Onze showroom in Den Haag is eenvoudig te bereiken en voorzien van gratis parkeerplekken! U krijgt van ons gratis advies en een goede kop koffie. Wij helpen u graag verder!

Enkele tips voor het onderhoud van een keramische tegelvloer houtlook

Het onderhoud van keramische houtlook tegelvloeren is minimaal. Wel hebben wij een aantal tips voor het onderhouden hiervan. Wij adviseren u de keramische vloertegels alleen de reinigen met een pH-waarde lager dan 7. Het is essentieel om geen middelen met zuur te gebruiken voor het onderhouden van uw tegelvloer. Zuren kunnen uw tegels aantasten en permanent beschadigen.
Daarnaast is het van belang om middelen die oliën bevatten te vermijden, omdat dit zorgt voor een extra laag op de houtlook keramische tegels. Naast onderhoud met schoonmaakmiddelen adviseren wij om de houtlook vloertegels wekelijks te onderhouden met lauw water. Zo blijft uw vloer netjes en onbeschadigd.

Vraag meteen uw vrijblijvende offerte aan voor een keramische houtlook tegelvloer op maat aan!

Direct uw vloertegels offerte aanvragen!
Liever telefonisch contact? 070 3841923

OFFERTE AANVRAGEN