Vloertegels Rotterdam

Vloertegels Rotterdam Kopen

Bent u opzoek naar vloertegels Rotterdam?

Bent u opzoek naar vloertegels Rotterdam? Bekijk dan in onze showroom ons grote assortiment vloertegels (700+).
Laat u inspireren door de verschillende soorten en merken tegels om te zien welke vloertegels het beste bij uw interieur passen. U kunt ook bij ons terecht voor professioneel advies over de beste mogelijkheden voor uw situatie. Naast de vloertegels voorzien wij ook in:

✓ Vloerverwarming

✓ Vloertegels laten plaatsen

✓ Advies / Offerte op maat

Populaire soorten vloertegels:

✓ Betonlook vloertegels

✓ Houtlook vloertegels

✓ Keramisch Parket

vloertegels rotterdam

Direct uw vloertegels offerte aanvragen!
Liever telefonisch contact? 070 3841923

OFFERTE AANVRAGEN

Hoogste kwaliteit vloertegels in Rotterdam & omstreken

Tegelcity is al meer dan 25 jaar een begrip in de regio Rotterdam voor hoge kwaliteit & scherpe prijzen op het gebied van vloertegels. Wij leveren & brengen vloertegels aan door heel Nederland.
Heeft u ergens een vloertegel gezien en wilt u deze tegen onze scherpe tarieven inkopen? Wij hebben niet alles op voorraad maar kunnen wel ruim 99% van de tegelvloeren leveren tegen gegarandeerde scherpe prijzen en snelle levertijden.

Vrijblijvende offerte tegelvloeren Rotterdam aanvragen

Altijd gratis & geheel vrijblijvend!
Wij proberen altijd dezelfde werkdag nog contact met u op te nemen om u te voorzien van advies & informatie.

Waarom kiezen voor Tegelcity?

✓ A kwaliteit vloertegels

✓ Onderhoudsvriendelijk

✓ Intensief te gebruiken

✓ Persoonlijk contact

✓ Advies op maat

✓ Kwalitatief & scherp geprijsd

Vloertegels Rotterdam & Omstreken

Niet alleen in Rotterdam zijn wij actief als 1 van de voordeligste leveranciers op het gebied van vloertegels. Naast Rotterdam voorzien wij ook bedrijven & particulieren in Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs & alle aangrenzende steden voor alles op het gebied van vloertegels / tegelvoeren!

vloertegels rotterdam
vloertegels rotterdam

Direct uw vloertegels offerte aanvragen!
Liever telefonisch contact? 070 3841923

OFFERTE AANVRAGEN

Tegelvloer aanbiedingen

Wilt u gebruik maken van onze tegelvloer aanbiedingen? Bekijk deze hier. Wij maken alleen gebruik van de duurzaamste vloertegels & A Kwaliteit tegelfabrikanten.

Vloerverwarming aanbrengen

Er bestaat ook de mogelijkheid om door ons de vloerverwarming te laten aanbrengen i.c.m. uw tegelvloer. De vloerverwarming kan als hoofd of bijverwarming worden aangebracht en kan worden gefreesd of worden gebeugeld. Wij werken altijd met gecertificeerde materialen waar alle garanties op zitten op.

Contact met ons opnemen

U kunt vrijblijvend met ons bellen voor advies op het gebied van tegelvloeren en alles op het gebied van de plaatsing tot onderhoud en toebehoren. U kunt ons telefonisch bereiken op
070-3841923 Ons bezoekadres is Soestdijkseplein 15 Den Haag. U kunt gratis en eenvoudig direct naast onze showroom parkeren! Wij zijn dinsdag tot zaterdag geopend van 10:00 tot 17:30. Heeft u vragen die niet kunnen wachten? dan kunt u contact opnemen via e-mail – info@tegelcity.nl Wij helpen u graag verder!

Vloertegels Rotterdam en omstreken

Er zijn veel aanbieders op het gebied van vloertegels rotterdam en steden in en rond de randstad. Veel aanbieders komen en gaan echter. Een belangrijke factor voor het kopen van vloertegels is ook garantie. Bij ons bent u verzekerd van een langdurig bestaan (inmiddels al 25 jaar) en met problemen kunt u eenvoudig bij ons langskomen voor service & een kop koffie. Wij helpen u verder en zorgen ervoor dat u weer naar huis gaat het een fijn gevoel. Naast onze hoge kwaliteit vloertegels is service voor ons een belangrijk thema binnen onze organisatie. Goed en ook persoonlijk contact met onze klanten staat voorop! Over 10 of 15 jaar zijn uw kinderen wellicht ook groot en hopen wij deze ook terug te zien in onze vloertegels showroom. Een goede naam komt ten slotte te voet, maar vertrekt te paard. Daarom zijn onze vloertegels van hoge kwaliteit & voorzien wij u van goede service waar nodig.

Vloertegels zijn onze passie

Het leveren en plaatsen van vloertegels en vloerverwarming is onze passie. We doen het ten slotte niet zonder goede redenen al meer dan 25 jaar. Of het nou gaat om een mooie betonlook voor uw bedrijf, keramisch parket voor uw woning of vloerverwarming voor de badkamer, met onze kennis en passie zorgen wij ervoor dat u één van onze tevreden klanten wordt. Wij delen maar al te graag onze kennis over vloertegels en alle toebehoren daarvan. Wij voorzien u van schoonmaakadvies, hoogwaardige producten & service, en een scherp geprijsde vloertegel!