Vloertegels Amsterdam

Vloertegels Amsterdam kopen

Bent u opzoek naar vloertegels Amsterdam? Wij van Tegelcity voorzien al meer dan 25 jaar lang onze hoofdstad en omringende steden van vloertegels. Onze tegelvloeren “are made to last”. Wij werken met A kwaliteit vloertegels waar wij de kwaliteit van kunnen garanderen. Wij hebben meer dan 700+ Verschillende vloertegels in onze showroom waar u uit kan kiezen.

Mede door onze jarenlange ervaring en ons grote assortiment kunnen wij u adviseren & assisteren bij de keuze van uw nieuwe vloertegels. Op slechts 45 minuten afstand van Amsterdam vindt u ons centraal gelegen in Den Haag, De aankoop van tegelvloeren kan per winkel duizenden euro’s schelen.

Wij werken tegen scherpe tarieven en leveren scherp geprijsde vloertegels aan zowel particulieren als zakelijke klanten.

vloertegels Amsterdam
vloertegels Amsterdam

Waarom kiezen voor vloertegels Amsterdam van Tegelcity?

 700+ Verschillende tegels in onze showroom

Alle merken leverbaar tegen scherpe prijzen

Wij voorzien ook in de plaatsing van vloertegels

Advies op het gebied van vloerverwarming

 Actief sinds 1994 op het gebied van vloertegels & toebehoren

 Geheel vrijblijvende offerte voor de door u gekozen vloertegel & indien gewenst ook de plaatsing

Direct een offerte aanvragen via ons contactformulier

Liever telefonisch contact?
070 384 1923

vloertegels Amsterdam

Onze vloertegels zijn leverbaar in onder andere de volgende dimensies

60×60 – 75×75 – 80×80 – 90×90 

Waar moet u opletten bij het aanschaffen van vloertegels?

 Garantie
Slijtvastheid & krasvastheid
Kan de vloer worden gecombineerd met vloerverwarming
Schoonmaakadvies
Prijs / Kwaliteit verhouding
Merk vloertegel

Plaatsing vloertegels Amsterdam

Het laten plaatsen van vloertegels in onder andere regio Amsterdam is ons dagelijks werk. Vanaf 25m² worden de tegels gratis gelegd! (Exclusief het materiaal) door onze eigen vakbekwame tegelzetters. In onze showroom in Den Haag vindt u een ruime keuze aan vloertegels en scherpe aanbiedingen op het gebied van verschillende varianten vloertegels. U kunt hier gratis een offerte aanvraag doen, u wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld, vaak dezelfde werkdag. Wij kunnen u dan verder adviseren & voorzien van vrijblijvend advies. Heeft u interesse in bijvoorbeeld keramische tegels houtlook? Klik dan hier

Maandelijkse aanbiedingen voor plaatsing tegelvloeren Amsterdam

Tegelcity plaatst vloeren / vloertegels door geheel Nederland. Van Leeuwarden tot Maastricht, Wij zijn overal door Nederland te vinden. Wij voeren maandelijkse aanbiedingen voor geïnteresseerde uit Amsterdam, Hoofddorp, Zaandam, Haarlem & elders. Vraag naar onze aanbiedingen.

Vloertegel Showroom vanuit Amsterdam bereiken

Binnen 45 minuten bent u in onze showroom vanuit Amsterdam! U kunt gratis voor de deur van onze showroom parkeren.

Tegelvloer Amsterdam kopen bij Tegelcity

Tegelcity is een toonaangevende winkel op het gebied van vloertegels, vloerverwarming, montagetechnieken & prijs-kwaliteit merken. Wij kunnen vrijwel 99% van alle soorten merken en vloeren leveren op het gebied van keramische vloertegels, betonlook vloertegels, houtlook vloertegels & vloerverwarmingselementen. Met onze jarenlange ervaring en vertrouwde gezichten binnen ons team helpen wij u snel en prijs kwaliteit gericht aan een juiste vloer binnen uw budget. Een trip naar Den Haag kan dan ineens veel geld opleveren. Bedrijven uit Amsterdam staan er om bekend om hogere prijzen te rekenen door de duurdere levenskosten in Amsterdam. Bij ons bent u verzekerd van een open offerte en gespecificeerde kostenposten. Een lange garantieperiode voor uw vloertegels en een vriendelijke service door ons team. Wij beschikken over veel expertise op het gebied van vloertegels & alles wat daarbij komt kijken. U kunt daar gratis gebruik van maken door contact met ons op te nemen. Twijfel niet langer en laat u snel en vrijblijvend adviseren!

Vloertegels Rotterdam?

Wij bieden u ook een breed scenario aan vloertegels, niet alleen in Amsterdam maar ook voor Vloertegels Rotterdam kunt u bij ons terecht.

⭐ Waarom kiezen voor vloerenspecialist Tegelcity?

Tegelcity is al sinds 1994 gespecialiseerd in vloertegels. Op een steenworp afstand van Rotterdam kunt u onze showroom vinden (Den Haag). Wij bieden in onze showroom meer dan 700+ verschillende vloertegels.

⭐ Welke soort vloertegels heeft Tegelcity?

Tegelcity biedt een ruim assortiment vloertegels. Deze bestaat onder andere uit houtlook, betonlook, keramisch parket, visgraat en hoogglans vloertegels. Naast levering van deze vloertegels kunnen wij deze uiteraard ook plaatsen voor u.

⭐ Levert Tegelcity verder nog bijkomende diensten?

Naast de plaatsing en levering van vloertegels is Tegelcity ook een installateur van vloerverwarming. Onze vloeren en vloerverwarming gaan hand is hand door het hoge rendement wat onze vloertegels afgeven.