Houtlook vloeren & Parketlook

De houtlook tegelvloer is vanwege het uitstekend geleide rendement een betere keuze dan een houten vloer. Dit omdat de warmte minder geleid onder hout als bij een stenen (houtlook)vloer. Alle goede eigenschappen van vloertegels gecombineerd met de uitstraling van een houten vloer. Een ideale combinatie met vloerverwarming ,zeer slijtvast en geen onderhoud (schuren,lakken). Er bestaan diverse breedtematen en lengtematen die uw vloer een eigentijdse en warme uitstraling geven (planken tot 120 cm).

De voordelen van vloertegels houtlook op een rij:

Combinatie met vloerverwarming mogelijk

 Onderhoudsvriendelijk / vrij
✓ Waterbestendig
✓ Onbeperkte variantie
✓ Duurzaam en slijtvast

Alle houtlook vloer namen op een rij

Hout tegels, houtlook tegels, tegels met houtmotief, keramiek parket, keramisch parket, allemaal verschillende benamingen die staan voor deze unieke warme tegelvloer met houtlook, gecombineerd met de duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en optimale prijs – kwaliteit verhouding van keramische vloertegels. Bij Tegelcity vindt u een ruim en groot assortiment in allerlei lengtes, breedtes, kleuren, kleurcombinaties en afwerking. Altijd A-merken en scherpe prijzen!

Bekijk ook onze vloerverwarming!

MEER INFORMATIE

Houtlook vloeren

Vloertegels van de bekende fabrikanten zijn tegenwoordig door alle verfijnde productietechnieken van goede kwaliteit. Ze zijn vaak in een porcellanato uitvoering.Deze vloertegels worden vervaardigd van een kleimengsel dat onder zeer hoge druk is samengeperst. Vervolgens worden de tegels zeer gelijkmatig onder zeer hoge temperaturen gebakken. De belangrijkste kenmerk van dit type tegel is de hoge slijtvastheid.  Het jaarlijkse opnieuw behandelen van houten vloeren?  Schuren, en oliën van de houtvloer behoort tot het verleden inmiddels. Een houtlook vloer scheelt dus ook nog een hoop werk én veel ergernis. De vloer reinigenn is betekent vanaf dus even stofzuigen en dweilen en het uw houtlook vloer is weer zo goed als nieuw! Dit maakt dan ook dat deze vloertegels zeer geschikt zijn voor intensief belopen vloeren en dus zeker voor woonkamers,keukens en entrees.
Dit soort vloertegels worden voorzien van een gekleurde toplaag middels speciale technieken.

Momenteel zijn de tinten van lichtgrijs tot antraciet de toppers in de collectie van Tegelcity. Met deze rede zijn ze daarom ook uitgebreid vertegenwoordigd. Daarnaast vindt u ook een ruime keuze van wit tot zwart en van crème tot donkerbruin in groot formaat tegels.

houtlook tegels
keramisch parket
houtlook tegels