Vloerverwarming aanleggen?

Tegelcity vloerverwarming, alleen het beste onder uw vloer!

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming. De voordelen zijn dan ook zeer duidelijk. Vloerverwarming geeft in de eerste plaats de meest gelijkmatige en behaaglijke warmte. Uit onderzoek is gebleken dat de ideale ruimtetemperatuur bij vloerverwarming één tot twee graden celsius lager ligt dan bij andere verwarmingssystemen. Eén graad lager vermindert het energie verbruik al met vijf tot zes procent! Bovendien is vloerverwarming een zogenaamde Laag temperatuur Verwarmingssysteem (LTV).

Dit betekent dat het toegepast kan worden bij installaties die uitgaan van een aanvoer temperatuur die lager is dan 55°C. HR-ketels halen bijvoorbeeld alleen hun hoge rendement als zij niet boven deze aanvoertemperatuur komen. Warmtepompen, zonneboilers en andere alternatieve warmte opwekkers zijn zelfs nauwelijks toe te passen als er temperaturen boven de 55°C nodig zijn en gaan bovendien beter presteren als de gewenste aanvoertemperatuur nog verder kan dalen. Aangezien dit soort verwarmingsinstallaties in de toekomst steeds meer toepast zal gaan worden, zijn wij ervan overtuigd dat vloerverwarming de toekomst heeft.

Enkele voordelen van vloerverwarming

Je kunt lekker met blote voeten over de vloer lopen. Zeker met een koude winter buiten is het heerlijk om met je blote voeten naar die witte sneeuw te gaan kijken.
De woning wordt mooi gelijkmatig verdeeld verwarmd. Er zijn niet koude en warme delen in een kamer.
Je hebt geen grote en vervelende radiatoren nodig. Je krijgt dus meer ruimte in je huis en je hoeft niet bang te zijn om je hoofd te stoten aan een radiator. Ook heb je geen radiator put nodig om de radiator te verbergen.
 Een vloerverwarming systeem zorgt ervoor dat je woning meer waard wordt!
Een vloerverwarming systeem wordt steeds vaker gekozen en je deinst dus mee op een opgaande trend.
✓ Jaarlijks kun je tot 180 m3 gas besparen wat neerkomt op 117 euro per jaar bij een gasprijs van 0.65 eurocent (dit is exclusief de vaste kosten van je stookkosten).
✓ Vloerverwarming is ook in de zomer te gebruiken! Je kunt er namelijk mee koelen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor vloerverwarming

OFFERTE AANVRAGEN

Vloerverwarming
vloerverwarming