Vloerverwarming garantie

De door Tegelcity gebruikte Thermobuis PE-RT is KIWA/KOMO keur en zuurstofdicht.
Op de buis wordt een garantie gegeven van 50 jaar waarvan de eerste 10 jaar met gevolgschade.
Op de regelunit en op de montage is 3 jaar garantie.
Tevens is de buis gefabriceerd volgens de normen van ISO 9002 en DIN 2344.

Na elke vloerwarmingsinstallatie wordt er u een opleveringsformulier, garantiebewijs en een gebruiksaanwijzing overhandigd.

Algemene bepalingen

Voor het effectief laten verlopen van de vloerverwarmingswerkzaamheden, dient de klant er zorg voor te dragen voor een schone, gladde en stofvrije vloer.

De ruimte waar de vloerverwarming aangelegd moet worden dient leeg te zijn en vrij van andere obstakels (B.V. drempels).

Als de vloerverwarming in gefreesd moet worden dan dient er een “normale” afwerkdekvloer aanwezig te zijn (geen tegels, plavuizen of betonvloer). De vloer moet vlak en egaal zijn. Als er geëgaliseerd moet worden dan dient dit te gebeuren voordat de vloerverwarming wordt aangebracht (houdt u hierbij rekening met droogtijd).

De in gefreesde sleuf heeft een diepte van +- 17 mm en het is daarom noodzakelijk dat de afwerkvloer 20 mm is. Indien er met frezen (ondanks alle voorzorgsmaatregelen) een bestaande leiding wordt geraakt, dan is dit risico van de klant (CV leidingen kunnen door ons kosteloos gerepareerd worden). Het infrezen van de sleuven gebeurd geheel stofvrij en wordt voor u in handelbare zakken gedaan zodat deze door de vuilophaaldienst kan worden meegenomen.

De regelunit wordt in overleg met u, op een voor u zo gunstig mogelijke plaats gemonteerd (indien technisch mogelijk) en wordt aangesloten op de bestaande CV installatie. De regelunit wordt geplaatst op dezelfde verdieping waar de vloerverwarming dient te komen. De aansluiting op de regelunit wordt ook vanaf dezelfde versieping gemaakt. Dit geheel wordt getest, gevuld en bedrijfsklaar opgeleverd (excl. Stopcontact). Montage in de meterkast is niet toegestaan.

Hoewel monteurs van Tegelcity er alles aan doen netjes, secuur en veilig te werken, dient er wel in ogenschouw te worden genomen dat er met zwaar materiaal gewerkt wordt. Kwetsbare plekken dienen door de klant te worden beschermd of verwijderd (B.V. deuren, kozijnen, afgewerkte muren, keukenkasten)

Na het monteren van de vloerverwarming werkzaamheden wordt u een garantiecertificaat en gebruiksaanwijzing overhandigt.